Powered by Enginius - logo_engie
Enginius - LinkedIn Enginius - contact
Wat doet Enginius?
Enginius - Wat doet Enginius?
Enginius vult het aanbod industriële automatisering van EQUANS aan met menselijke expertise op het vlak van elektriciteit & instrumentatie, automatisering en industriële ICT.

On-site services : Onze engineer of technisch expert werkt voor een afgesproken periode ter plaatse bij de klant. Enginius levert consulting met een uitgesproken praktische insteek en een absolute focus op de klant, tijdens de volledige levenscyclus van de installatie: pre-engineering, projectrealisatie en onderhoud.

On-call services : Engineers of technisch experts zijn snel inzetbaar voor storingsonderhoud, op afstand als het kan, ter plaatse als het moet. Ze zijn op afroep (on-call) beschikbaar volgens gegarandeerde SLA's - indien gewenst is een 24x7 wachtdienst mogelijk. Zo blijft de impact voor de klant minimaal.

Onze engineers en onderhoudstechnici zijn lichtjes 'geniaal'. Ze beschikken over een erg hoog kennisniveau dankzij gerichte selectie, een uitdagend ervaringstraject en zeer regelmatige opleidingen. Ze zijn praktijkgericht en van een veiligheidscultuur doordrongen.

Enginius werkt nauw samen met de projectorganisatie van EQUANS. Zo komen onze engineers in contact met industriële omgevingen in al hun diversiteit - in sectoren als de automotive, chemie, energie, farmacie, nucleaire energie, petrochemie, voeding en zware industrie.
Enginius - Afbeelding 5
Enginius - Afbeelding 3
Enginius - Afbeelding 1
Enginius - Afbeelding 4
Enginius - quote Onbekend
The expert in anything was once a beginner/junior.
— Onbekend
Enginius - quote Henry Ford
Quality means doing it right when no one is looking.
— Henry Ford
Enginius - quote Pamela Holloway
Doing what you do best and what you like doing, with people who share your core values.
— Pamela Holloway
Enginius - quote Onbekend
Genius is the ability to reduce the complicated to the simple.
— Onbekend
Enginius - quote Scott Edward Shjefte
A pessimist says the glass is half empty, an optimist says the glass is half full, and an engineer says the glass is too big.
— Scott Edward Shjefte