Powered by Enginius - logo_engie
Enginius - LinkedIn Enginius - contact
Wat doet Enginius?
Enginius - Wat doet Enginius?
Enginius vult het aanbod industriële automatisering van ENGIE Solutions aan met menselijke expertise op het vlak van elektriciteit & instrumentatie, automatisering en industriële ICT.

On-site services : Onze engineer of technisch expert werkt voor een afgesproken periode ter plaatse bij de klant. Enginius levert consulting met een uitgesproken praktische insteek en een absolute focus op de klant, tijdens de volledige levenscyclus van de installatie: pre-engineering, projectrealisatie en onderhoud.

On-call services : Engineers of technisch experts zijn snel inzetbaar voor storingsonderhoud, op afstand als het kan, ter plaatse als het moet. Ze zijn op afroep (on-call) beschikbaar volgens gegarandeerde SLA's - indien gewenst is een 24x7 wachtdienst mogelijk. Zo blijft de impact voor de klant minimaal.

Onze engineers en onderhoudstechnici zijn lichtjes 'geniaal'. Ze beschikken over een erg hoog kennisniveau dankzij gerichte selectie, een uitdagend ervaringstraject en zeer regelmatige opleidingen. Ze zijn praktijkgericht en van een veiligheidscultuur doordrongen.

Enginius werkt nauw samen met de projectorganisatie van ENGIE Solutions. Zo komen onze engineers in contact met industriële omgevingen in al hun diversiteit - in sectoren als de automotive, chemie, energie, farmacie, nucleaire energie, petrochemie, voeding en zware industrie.
Enginius - Afbeelding 3
Enginius - Afbeelding 5
Enginius - Afbeelding 1
Enginius - Afbeelding 4
Enginius - quote R. Branson
Train people well enough so they can leave. Treat them well enough so they don’t have to.
— R. Branson
Enginius - quote Elon Musk
Engineering is the closest thing to magic that exists in the world.
— Elon Musk
Enginius - quote Onbekend
Genius is the ability to reduce the complicated to the simple.
— Onbekend
Enginius - quote Onbekend
The only way to do great work is to love what you do.
— Onbekend
Enginius - quote Henry Ford
Quality means doing it right when no one is looking.
— Henry Ford