Powered by Enginius - logo_engie
Enginius - contact
Deel van Fabricom Process Solutions
Enginius - Deel van Fabricom Process Solutions
Met meer dan 30 mensen beschikt Enginius over een gedreven, persoonlijke KMO-spirit binnen het grotere ENGIE Fabricom. Onze technische insteek en onze uitgesproken no-nonsense-mentaliteit laten ons snel de juiste beslissingen nemen. Tegelijk zorgt de groep ENGIE Fabricom voor een robuuste ondersteuning van ons team.

Enginius is deel van de tak Industry North binnen ENGIE Fabricom, meer bepaald van de afdeling Process Solutions. Die is gericht op automatisering en industriële ICT, in Nederlandstalig België en daarbuiten.

Historisch lag de focus van ENGIE Fabricom Process Solutions vooral op de realisatie van projecten. Met Enginius krijg je als klant ondersteuning tijdens de volledige levenscyclus - voor, tijdens en na.

Onze engineers werken op het terrein. Ze kennen hun opdrachtgevers door en door. Enginius slaat zo de brug tussen de automatiseringsprojecten van de klant en het aanbod van ENGIE Fabricom.
Enginius - Afbeelding 2
Enginius - Afbeelding 4
Enginius - Afbeelding 1
Enginius - Afbeelding 3
Enginius - quote Onbekend
Your dream job does not exist, you must create it.
— Onbekend
Enginius - quote Onbekend
I don't think outside of the box, I think of what I can do with the box.
— Onbekend
Enginius - quote Onbekend
The expert in anything was once a beginner/junior.
— Onbekend
Enginius - quote Onbekend
The only way to do great work is to love what you do.
— Onbekend
Enginius - quote Scott Edward Shjefte
A pessimist says the glass is half empty, an optimist says the glass is half full, and an engineer says the glass is too big.
— Scott Edward Shjefte