Powered by Enginius - logo_engie
Enginius - LinkedIn Enginius - contact
On-site engineering services
Enginius - On-site engineering services
Enginius zorgt voor de juiste persoon, op de juiste plaats, op het juiste moment.

Als organisatie wil je maximaal focussen op specifieke business-noden. Het is niet evident om zelf voldoende engineers en technische specialisten aan boord te krijgen, te houden en permanent te trainen. Om doublures te voorzien voor onverwachte situaties. Om hun beschikbaarheid maximaal te garanderen tijdens shut-downs of andere piekmomenten.

Enginius zorgt voor technische specialisten met het DNA dat bij elke klant past. Ze gaan bijvoorbeeld aan de slag als consultant, lead engineer, hardware engineer, software engineer, service engineer, automation technician of project manager. Ze gaan voor een afgesproken periode, voltijds of deeltijds, aan de slag – en zijn vlot inzetbaar. Ze helpen om je organisatie naar een hoger niveau te tillen. Ze helpen bij de volledige levenscyclus van je installatie : voorstudie, concept & design, 'detailed engineering', realisatie en onderhoud.

Enginius kiest bewust voor een regelmatige rotatie van zijn engineers en technisch experts tussen verschillende klanten, in het bijzonder bij een langlopende samenwerking. Meerdere Enginius-specialisten die je klantorganisatie van nabij kennen, bieden immers de beste continuïteitsgarantie. Hun rugzak met praktijkervaring raakt steeds beter gevuld. Tegelijk zijn ze snel inzetbaar als back-up voor een collega, of als extra capaciteit in piekperiodes.
Enginius - Afbeelding 2
Enginius - Afbeelding 6
Enginius - Afbeelding 5
Enginius - Afbeelding 3
Enginius - quote Jim Goodnight
Treat employees like they make a difference and they will.
— Jim Goodnight
Enginius - quote Aristoteles
We are what we repeatedly do. Excellence then, is not an act, but a habit.
— Aristoteles
Enginius - quote Onbekend
Your dream job does not exist, you must create it.
— Onbekend
Enginius - quote Onbekend
I don't think outside of the box, I think of what I can do with the box.
— Onbekend
Enginius - quote Henry Ford
Quality means doing it right when no one is looking.
— Henry Ford